San Marco 2007a
Calle della Veste - Veneza, Itália
Tel. 041 241 76 88
Grande selecção de vinhos a copoRistorante, Enoteca
Sitio simpático, muito concorrido devido aos manuais para turistas que o apregoam como a melhor qualidade\preço da zona. Talvez para San Marco não seja caro, mas 40 € por 2 risottos, uma sobremesa e um copo de vinho, não é uma pechinha. O risotto não estava mal, mas a qualidade da comida no geral não se aproxima sequer à de Verona.
O Tiramissu talvez o melhor da refeição. A oferta de vinho a copo é extensa, bebi um tinto local bastante bom. O serviço denotou algum enfado de quem tem de servir turista atrás de turista, mas ainda assim aceitável.
Comida | | Não me convenceu grandemente |
Preço | €€ | 22 Euros |
Ambiente | | Sala simpática, mas muito apertada |
Serviço | | .Clássico serviço para turista |
Vino Vino is an informal wine-bar archetype serving simple, well-prepared food, but its biggest pull is the impressive selection of local and European wines sold by the bottle or glass. The Venetian specialties are written on a chalkboard but are also usually displayed at the glass counter. After placing your order, settle into one of about a dozen wooden tables squeezed into two storefront-style rooms. Credit the high-quality food to the fact that Vino Vino shares a kitchen (and an owner) with the eminent and expensive Antico Martini restaurant a few doors down. It's also a great spot for a leisurely self-styled wine tasting (around 3€/$3.90 per glass), with great cicchetti bar food. At dinner the food often runs out around 10:30pm, so don't come too late. VINO VINO, next to the restaurant Antico Martini, offers typical Venetian cuisine and snacks at low prices. The largest selection of top-quality italian and imported wines (over 350) available by the glass or by bottle. Take away service. Close to St. Mark's Square, it is a unique place that can exist only in Venice, where backpackers chat with baronessas, gondoliers with golfers, and where Venetians discover new vistas. Some of our dishes (not available every day): octopus salad, "sarde in saor", ink-fish, gratinated pasta, salt cod Vicenza style or purée of salt cod, angler-fish "dogaressa", quails with "polenta", rabbit baked or with thyme, baked guinea-fawl, veal stew, roast shin, veal balls with mushrooms, pork loin in milk sauce, braised beef in Barolo wine, calf's kidney sauté, home-made cakes.
|
Localização:
Nosso menu:
- Risotto pesce
- Tiramissu
- Vinho a copo
Outros links:
No comments:
Post a Comment